Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

SİZDE HİKAYEMİZİN BİR PARÇASI OLUN

SİZDE HİKAYEMİZİN BİR PARÇASI OLUN

Süleymanpaşa Belediyesi Kent Konseyi`nde faaliyet gösteren dernekler bir araya gelerek kadına şiddeti kınadılar.

Süleymanpaşa Kent Konseyi içinde faaliyet gösteren iki yüz seksen altı dernekten oluşan ve bunların elli beş tanesinin Kadın Derneği ve Yöneticilerin Başkan olduğu bir yapıdan oluşan topluluk ?Kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma günü? nedeniyle; Kadına Yönelik şiddetin önüne geçilmesi anlamında farkındalık oluşturmak için biraraya geldi.

KADINA KARŞI AYRIMCILIK IRKÇILIKTAN BETERDİR

Kadına yönelik şiddetin ortadan kalkması için biraraya gelerek açıklama yapan dernek sözcüleri; " Hep birlikte çabalamamız gerekmektedir. Bu mücadelemizde bize başarıyı getirecek en önemli unsur olacaktır.Sağlıklı bir toplum ve gelecek nesiller için Kadına yönelik şiddete karşı hep birlikte tavrımızı belirleyelim, çizgimizi çekelim. Aileyi korumanın onu oluşturan her bir unsura değer vermekle ve bu unsurların haklarını korumakla olabileceğini söylüyoruz.

SUSMAK ONAYLAMAKTIR

Kadını ötekileştiren zihniyeti tasrif etmiyoruz. Toplumsal hayatın devamı için vazgeçilmez kıymette olan ailelerin hakkettiği yere gelebilmesi için kadın haklarının tesliminin şart olduğuna inanıyoruz. Ancak bu şekilde toplumsal çözülmenin önüne geçebileceğimizi savunduk ve savunmaya devam edeceğiz.

Kadına yönelik şiddet ve Kadın cinayetlerine son verilmesi için sonuna kadar mücadele edeceğimizi bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz." dediler.



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ