Tarih: 11.08.2020 11:02

BELEDİYE KADINLARI TATİLE GÖNDERİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgınından dolayı bu yaz tatil yapamayan ya da imkânsızlıklar nedeniyle tatile çıkamayan kadınlara ücretsiz ada tatili hizmeti başlattı.

Süleymanpaşa?da yaşayan kadınlara yönelik hazırlanan proje kapsamında, günübirlik Marmara Adası tatili düzenlenecek. Süleymanpaşalı kadınlar, hiçbir ücretin talep edilmeyeceği günübirlik ada turu kapsamında, Saraylar beldesinde bulunan Kadınlar Plajı?nda gönül rahatlığı ile deniz ve güneşin tadını çıkaracaklar.

KAYITLAR BAŞLADI

18-27 Ağustos tarihleri arasında kadınlara özel düzenlenecek olan günübirlik Marmara Adası tatili için kayıtların başladığı, 0 282 259 59 59 (dâhili 1342) numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezinden bilgi alınabileceği ve Hasan Âli Yücel Meydanı?nda (Tarihi Bedesten altı) bulunan Süleymanpaşa Belediyesi İrtibat Bürosundan kayıt yaptırılabileceği belirtildi.

HANGİ MAHALLELER HANGİ TARİHTE?

Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında, turların 200 kişi ile sınırlı olacağı ifade edilirken, mahalle bazında kayıt alınacağı hatırlatıldı. Marmara Adası?na feribotla sabah 08.30?da hareket edilecek. Dönüş saati ise 18.00 olarak duyuruldu.

Peki, hangi tarihte hangi mahalleler için kayıt yaptırılabilecek?

İşte cevabı:

18 Ağustos Salı

Aydoğdu, Çınarlı, Karadeniz, Zafer ve Çiftlikönü Mahalleleri

20 Ağustos Perşembe

Altınova, 100. Yıl, Yavuz, Ortacami ve Ertuğrul Mahalleleri

25 Ağustos Salı

Hürriyet, Değirmenaltı, Namık Kemal ve Bahçelilevler Mahalleleri

27 Ağustos Perşembe

Barbaros, Kumbağ, Karacakılavuz, Banarlı ve tüm kırsal mahalleler

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —