KADES İLE GÜVENDESİNİZ

KADES İLE GÜVENDESİNİZ

Çerkezköy?de , Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri KADES uygulaması hakkında broşür dağıtarak bilgilendirme yaptı.

Çerkezköy?de , Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri Çerkezköy Belediye meydanında kadına karşı şiddetin önlenmesi amacıyla geliştirilen KADES uygulaması hakkında broşür dağıtarak bilgilendirme yaptı.

Kadına şiddetle mücadele kapsamında uygulamaya konulan Kadın Destek (KADES) uygulaması   Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından tanıtıldı. KADES uygulaması ile ilgili broşür de dağıtan ekipler, cep telefonlarına yüklenen uygulama üzerinden kadınların yardım taleplerine en kısa sürede cevap verildiği, telefonla arayarak oluşan zaman kaybının ortadan kaldırıldığı kadınlara anlatıldı.
Emniyet ekiplerince kurulan stantta, kadınlara broşür dağıtıldı. Dağıtılan broşürde uygulamanın genel tanıtımının yanı sıra telefonlara nasıl yükleneceği de vatandaşlara aktarıldı.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM