ÇERKEZKÖY DOĞA`DA BAHAR ŞENLİĞİ

ÇERKEZKÖY DOĞA`DA BAHAR ŞENLİĞİ

Çerkezköy Doğa Koleji, öğrencilerin katıldığı `Bahar Şenliği`nde birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Öğrenciler, sıcak hava ve güneşin tadını çıkardı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte eğitimde de tatil hazırlıkları başlarken, öğrenciler hem derslerinin son rötuşlarını yapıyor hem sınavlara girecek öğrenciler son hazırlıklarını yapıyor hem de mevsimin tadını çıkarıyor. Çerkezköy Doğa Koleji öğrencilerine, bu kapsamda `Bahar Şenliği` düzenledi.

DOĞA`DA BAHAR ŞENLİĞİ

Doğa Koleji öğrencileri `Bahar Şenliği`nde buluştu. Okul kampüsü içerisinde düzenlenen şenlikte öğrenciler sıcak hava ve güneşin tadını çıkardı. Öğrenciler, çeşitli oyunlar ve dans gösterileriyle eğlenceli vakit geçirdiği `Bahar şenliği`nde renkli görüntüler ortaya çıktı. Öğrenciler mini oyunlarda birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Yarışmaların sonunda küçük ödüllerle gönül alan Doğa Koleji`nin bahar şenliğinde öğretmen ve velilerde bulundu.

ÇOCUKLARIN DOĞAYA İHTİYACI VAR

Doğa Koleji yönetim düzenlenen bahar şenliğiyle ilgili,  "Çocukların doğaya ihtiyacı var. Onların açık havada özgürce oynamaya, koşmaya, keşfetmeye, Doğa ile iç içe bir gün geçirmeye hakları var. Birbirinden eğlenceli oyunlar oynamalarına ve etkinlikler yapmalarına olanak sağlayan  Bahar Şenliğimiz Kampüsümüzde  gerçekleştirilmiştir." açıklamasını yaptı.



Anahtar Kelimeler: