Gündem

Gündem Haberleri

MARMARAEĞRELİSİ`Nİ DSP KAZANDI

MARMARAEĞRELİSİ`Nİ DSP KAZANDI

2014 yerel seçimlerinde 12-0 yapan CHP elindeki bir belediyeyi daha DSP`ye kaptırdı.

CHP elindeki bir belediyeyi de son anda DSP`ye kaptırdı. Resmi olmayan sonuçlara göre Tekirdağ`ın Marmaraereğilisi ilçesinde CHP ile yarışan DSP`nin adayı Hikmet Ata, sandıkların yüzde 100`ün açılmasıyla seçimi kazandı.
 

Daha önce Tekirdağ`da 12-0 yapan CHP, AK Parti`ye kaptırdığı 3 belediyenin yanı sıra bir belediyeyi de DSP`ye kaptırdı. Resmi olmayan sonuçlara göre Tekirdağ`ın Marmaraereğilisi ilçesinde CHP ile kafa kafaya giden DSP`nin adayı Hikmet Ata, sandıkların yüzde 100`ün açılmasıyla seçimi kazandı. DSP adayı Hikmet Ata, 6 bin 297 oy alarak yüzde 37.03, CHP`nin adayı İbrahim Uyan 6 bin 109 oy alarak yüzde 35.93, AK Parti`nin adayı Mithat Soylu ise 4 bin 467 oy alarak yüzde 27.27 oranında kaldı. 

TEKİRDAĞ`DA BÜYÜKŞEHİR ALBAYRAK

CHP Tekirdağ`da 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına göre 1 Büyükşehir 7 ilçe belediyesi kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yeniden seçilirken CHP Şarköy, Malkara, Muratlı, Çorlu, Çerkezköy, Saray ve Ergene`yi yeniden kazandı.

ÜÇ İLÇE AK PARTİ`DE

Dün akşam belirlenen resmi olmayan sonuçlara göre ise Tekirdağ`da üç ilçe AK Partili oldu. Kapaklı, Hayrabolu ve merkez Süleymanpaşa Belediyeleri`ni CHP kaybetti.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ