ÇERKEZKÖY`DE EVDE KALAN MİNİKLERE SÜRPRİZ HEDİYELER

ÇERKEZKÖY`DE EVDE KALAN MİNİKLERE SÜRPRİZ HEDİYELER

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü`nce korona virüs tedbirleri kapsamında evde kalan ana sınıfı öğrencilerine boyama kitabı, abaküs, resim defteri, oyun hamuru ve pastel boya seti hediye edildi.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim ile evlerinde eğitimlerine devam eden öğrencilere hoş bir sürpriz yaptı. `Evde kal` mesajı veren minik öğrenciler için boyama kitabı, boya seti, resim defteri, oyun hamuru gibi hediyelerden oluşan birer set oluşturan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, öğretmenler ile birlikte öğrencilerin evlerine giderek teslim ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, projenin okul öncesi öğretmenlerine ait olduğunu söyledi. 400 adet setin öğrencilere dağıtılmaya başlandığını da hatırlatan Gümüş, sosyal medya hesabından duygusal bir de paylaşımda bulundu:

"BİR SOSYAL PROJE DAHA... Dedik. Başladık bugün. Aldık poşetleri elimize, yüreğimizde götürdük yavrularımıza, 400 yavrumuzun başvurusunu aldık. Düştük yollara... Bu sevda için yola düşen herkese selam olsun. Çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm, kalplerinde sevinç olduk.

Hadi!
Renklendir dokunduğun her yeri -varlığın gibi-
Boyaların bizden.
Düşün, tasarla, şekil ver... Yarınları sen yoğur...
Hamurun bizden...
Say birer birer...Kahkahaları say! Umutları say!
Abaküs bizden...
Yaptıklarını da bize gönder..."

 



Anahtar Kelimeler: