SEÇMECE HIRSIZLIK

SEÇMECE HIRSIZLIK

Muratlı`da bir apartmana giren şüpheli, dakikalar boyunca apartmanda gezerek beğendiği orijinal marka ayakkabıları çaldı. O anlar güvenlik kamerasınca anbean görüntülendi.

Tekirdağ`ın Muratlı ilçesinde bir apartmana giren şüpheli, dakikalar boyunca apartmanda gezerek beğendiği orijinal marka ayakkabıları çaldı. O anlar güvenlik kamerasınca anbean görüntülendi.

Olay, İstiklal Mahallesi 44. Sokak üzerinde bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, apartmana giren şüpheli, kapı önlerindeki ayakkabı ve terlikleri tek tek inceledi. Şüphelinin hoşuna giden markaların ayakkabılarını çaldığı ileri sürülürken, o anlar kameraya yansıdı.
Topladığı ayakkabı ve terlikleri yanında getirdiği torbaya koyan şüpheli, ardından apartmandan çıkarak hızla uzaklaştı.
Öte yandan, güvenlik kameralarını inceleyen apartman sakinleri ise hırsızın orijinal marka ayakkabıları tercih ettiğini söyledi.



Yorum Yazın

SEVAL ÇETİN’E KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNE KATKILARI NEDENİYLE ANLAMLI ÖDÜL

ATALAY AİLESİ İFTARDA BULUŞTU: ÖZKAN ATALAY'DAN 2026 YATIRIM PLANI

ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’DEN ‘MADE İN EUROPE’ DEĞERLENDİRMESİ

ÇTSO’YA KAPAKLI EDİRNELİLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

GÜNDEMİ SANAYİ VE EĞİTİM OLAN BASIN ÇALIŞTAYI’NIN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ