HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

HAKLARINDA SORUŞTURMA AÇILDI

HAKLARINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Çerkezköy`de Kovid19 nedeniyle karantinada olması gereken iki kişi Adliye girişinde yapılan HES kodu uygulamasına takıldı. Polis şahısları karantina sürelerini tamamlamaları için evlerine götürdü.

Kovid19 her geçen gün can alırken, karantinaya uymayan vatandaşlarda zaman zaman ortaya çıkıyor. Son olarak Çerkezköy Adliyesi`ne girmek isteyen, Kovid19 karantinasındaki iki kişi HES Kodu uygulaması sayesinde yakalanarak, polis tarafından evlerine götürüldü.

ADLİYEYE GİRMEK İSTEDİLER

Geçtiğimiz hafta içinde S.O isimli şahıs Kovid19 virüsü nedeniyle karantina süresi devam ettiği halde Çerkezköy Adliyesi`ne girmek istedi. Görevliler tarafından yapılan HES Kodu uygulamasında belirlenen S.O. isimli şahıs polis tarafından hemen karantina süresini tamamlaması için evine götürüldü. Yine aynı gün Çerkezköy Adliyesi Giriş Noktasında HES sorgulamasında K.Ç. isimli bir başka şahsın sorgulamasında risklidir ve izleme var uyarısı fark edildi. K.Ç. isimli şahıs da polis tarafından karantina için ikametine götürüldü. Her iki şahıs hakkında Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı`nca `Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma` nedeniyle soruşturma başlatıldı. Karantinada olmaları nedeniyle polis tarafından ifadeleri alınmayan şahısların, karantina süresi doldurmalarıyla birlikte haklarındaki tahkikat devam edeceği öğrenildi.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI