Tarih: 02.07.2020 20:37

BU KONUYLA İLGİLİ İŞLEM YOK!

Facebook Twitter Linked-in

Dün yapılan Çerkezköy Belediye Meclisi`nin Temmuz Ayı Olağan Oturumu`nda son aylarda gündemden düşmeyen, Hayvan Barınağı da gündem oldu. Hayvan Barınağı`nı AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Adem İçli gündeme getirdi.

AK Partili Adem İçli, Belediye Meclisi`nde söz alarak, Belediye Başkanı Vahap Akay`a, "Hayvan Barınağı ile ilgili medyada çıkan bazı haberler var bu konuda da bilgi almak istiyoruz. Bu konu nedir."diye sordu. İçli`nin sorusunu yanıtlayan Başkan Akay, şunları kaydetti:

Eski adıyla Hayvan barınağı. Çerkezköy Belediyesi Rehabilitasyon Merkezimiz şimdi. Gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor. Bir soruşturma var mı yok mu vatandaşlarımız bize soruyor, diğer kurumlarımızda bütün soruları soruyor. Biz de cevap veriyoruz. Bu konuyla ilgili bir işlem yok. Ancak bilgi eksikliğinden arada kaldığımız durumlar var. Vatandaşımız sokakta çok fazla köpek olduğundan şikayetçi. Bir yandan köpekleri alın hayvan barınağında biriktirin diyor. Bir yandan hayvandan şikayetçi, bir yandan vatandaşımız sokaktan alın hayvan barınağına diyor. Ama  yasa bunu demiyor. Rehabilitasyon edip aynı noktaya bırakın. Bazı hayvan severler, bunu kötü niyetle sunmaya çalışanlar var. Burada bir olaylar varmışçasına sunmaya çalışanlar var. Onlarla ben ilgilenmiyorum.  Gürültü çıkarmaya çalışanlarında ne olduğunu gördükten sonra, orada atfedilen suçların hiçbirinin gerçekleştiği yok."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —