Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

İKİNCİ ZİYARET ÇOSB`YE

İKİNCİ ZİYARET ÇOSB`YE

Yıllarca TSD`de başkanlık eden Hayrettin Çetinkaya`nın öncülük ettiği yeni kurulan engelli derneği yönetimi ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler`i ziyaret ederek projelerini anlattı.

İlk ziyaretlerini Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`a gerçekleştiren ilçenin yeni engelliler derneği olan Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği, ikinci ziyaretini ise ÇOSB Bölge Müdürlüğü`ne gerçekleştirdi. Engelliler burada ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ile bir araya geldi.

Çerkezköy Engelliler  Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği ÇOSB Bölge Müdürlüğü`nü ziyaret etti. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler`in misafir ettiği engelliler projelerini anlattı. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği`nin her zaman yanında olduğunu belirttiği ziyarette Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, yeni kurulduklarını belirterek, özellikle okullara yönelik projeleri olduğunu anlattı.  Ziyarette ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan`da bulundu.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ