Gündem

Gündem Haberleri

YENİ DERNEK KURUYOR

YENİ DERNEK KURUYOR

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy eski Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, uzun bir aranın ardından geçtiğimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü`nde ortaya çıktı. Çetinkaya`nın Çerkezköy`de yeni bir engelli derneği kuracağı söyleniyor!

Türkiye Sakarlar Derneği Çerkezköy Şubesi`nde 13 yıl görev yaptıktan sonra Genel Merkez tarafından geçtiğimiz nisan ayında görevden alınan Hayrettin Çetinkaya, uzun bir aranın ardından ortaya çıktı. Çetinkaya`nın yeni bir dernek kuracağı belirtiliyor.

YILBAŞINDAN SONRA KURACAK

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi eski Başkanı Hayrettin Çetinkaya, uzun bir sürenin ardından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerinde ortaya çıktı. Halk Eğitimi Merkezi`nde düzenlenen Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi`nin Engelliler Günü etkinliğinde eski ekibiyle birlikte yerini alan Hayrettin Çetinkaya`nın yılbaşından sonra ilçede yeni bir engelli derneği kuracağı belirtildi. Çetinkaya`nın kuracağı derneği Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi çatısı altında uzun yıllar hizmet verdiği engellilerin de desteklediği belirtiliyor.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU