TEKİRDAĞ`DA HAYAT BOYU EĞİTİM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

TEKİRDAĞ`DA HAYAT BOYU EĞİTİM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül Tekirdağ`da düzenlenen ve Çanakkale, Edirne, Kırklareli`nin de katıldığı Hayat Boyu Eğitim Çalıştayı`na katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül ve beraberinde Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Kültürel Eğitimler ve Faaliyetler Daire Başkanı Ahmet Vefa Güler Tekirdağ`da düzenlenen Çalıştay`a katıldı.

TEKİRDAĞ`DA EĞİTİM ÇALIŞTAY`I DÜZENLENDİ

Çorlu Halk Eğitim Merkezi?nde 1 gün süreyle 6 farklı masada gerçekleştirilen Hayat Boyu Öğrenme Trakya Bölgesel Çalıştayı düzenlendi. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül`ün de katıldığı Çalıştay`a Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Cahit Akın, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Tekirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Tekirdağ, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli illeri Halk Eğitim Merkezi Yöneticileri katıldı.

YÖGEP TOPLANTISI YAPILDI

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü  M. Nezir Gül ve beraberindeki heyet Çorlu Halk Eğitim Merkezindeki kursları ziyaret ederek kursiyerler ve öğretmenler ile sohbet etti. Çalıştayın ardından Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül,  Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu`nda Tekirdağ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Yöneticileri ile Nisan Ayı Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) toplantısına katıldı. Genel Müdür Gül, Nisan Ayı içerisinde Kalite Takip Sistemi veri girişlerinin değerlendirilmesi sonucunda ilk üçe giren Okul Müdürleri`ne teşekkür belgelerini takdim etti. Genel Müdür Gül, toplantı sonrası ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü Birim Amirleri ile değerlendirme toplantısına katıldı.

ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİYE KATILDI

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül, son olarak, Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi?ni ve Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi?ni ziyaret ederek öğrenciler ile söyleşi programlarında bir araya geldi.

 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?