SÜLEYMANPAŞA`DA DUMANSIZ HAVA SAHASI DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

SÜLEYMANPAŞA`DA DUMANSIZ HAVA SAHASI DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Süleymanpaşa Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Dumansız Hava Sahası denetimi gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Süleymanpaşa Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde 4207 Sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun kapsamında Dumansız Hava Sahası denetimi gerçekleştirildi.

KAYMAKAM KAYA VE BAŞKAN YARDIMCISI ÇINAR DA DENETİMLERE KATILDI

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ve Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya?nın da katıldığı denetimlerde Değirmenaltı Mahallesi?ndeki halkın yoğun olarak kullandığı alışveriş alanları, kafe ve kafeteryalar, restoranlar ve kahvehaneler denetimden geçirildi.

EKSİKLERİ OLAN ESNAFLAR UYARILDI

4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanunda değişiklik yapan 5727 sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun kapsamında yapılan denetimlerde sigara içilmesine izin vermeyen işletmelere teşekkür edilirken yasa kapsamında evrakları eksik olan ve `Sigara içilmez` afişleri asılı olmayan işletmelere ise uyarılar yapıldı.

?YASALARA UYAN TÜM ESNAFLARIMIZA VE VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ?

Yapılan denetimler ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, ?Bildiğiniz gibi kapalı alanlarda sigara içilmesi vatandaşlarımızın sağlığı açısından yasaklandı. Toplumu bilinçlendirmek, kapalı alanlarda sigara içimini kontrol etmek, eksikleri olan esnaflarımıza eksiklerini hatırlatmak ve vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulunmak üzere bugünkü denetime Süleymanpaşa Kaymakamımız Harun Kaya ile birlikte katıldık. Oldukça verimli bir çalışma oldu. Yasalara uyan tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.

 



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR