HASAN ACAR TBMM BAŞKANI ŞENTOP`A SORUNLARDAN BAHSETTİ

HASAN ACAR TBMM BAŞKANI ŞENTOP`A SORUNLARDAN BAHSETTİ

İnşaat sektörünün tanınan isimlerinden Kapaklılı Hasan Acar, TBMM Başkanı Mustafa Şentop başta olmak üzere Tekirdağ ve Samsun milletvekillerini ziyaret ederek, sektörün sorunlarını aktardı.

Tekirdağ Kapaklı`da öne çıkan inşaat firmalarından Hasacarlar İnşaat İnş.Tic.Ltd. sahibi Hasan Acar,  TBMM Başkanı Mustafa Şentop`u ziyaret ederek, sektörün sorunlarını anlattı.

ANKARA ZİYARETİ

AK Parti kurucularından Hasan Acar, Ankara turuna çıktı. Acar, ilk olarak Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop`u ziyaret etti. Ankara ziyaretini, "Bu haftayı dolu dolu bir Ankara ziyareti ile geçirdik." başlığında sosyal medya hesabına taşıyan Hasan Acar, kimlerle  görüştüğünü şöyle yazdı: "Başta TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop hocam olmak üzere Tekirdağ Milletvekili MYK üyesi sayın Mustafa Yel, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Çevre Şehircilik Bakan Yardımcımız sayın Fatma Varank hanımefendi, Emniyet Genel Müdür Yardımcımız ve Daire Başkanı sayın Mehmet Yavuz bey ve TBMM Meclis Başkanı Özel Kalemi Hasan Mısırlı beyefendi, Meclis Başkanı Özel Kalem yardımcısı Hüseyin Koşan bey ve daha birçok kurum müdürleri ve daire başkanlarını ziyaret ettim. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. "

İNŞAAT SEKTÖRÜNDEKİ SORUNLARI ANLATTI

Yine sosyal medya hesabından ziyaretinin amacını aktaran aslen Samsunlu olan işadamı Hasan Acar, "Özellikle inşaat sektöründeki krizi ve sorunlarımızı anlattım. Her biri gerçekten derdimizi dert edinerek sabırla bizi dinleyip mümkün olduğunca sorunlarımıza bir çözüm gayreti içinde bulundular ve bulunacaklarının sözünü verdiler. Bende kurulduğu günden bugüne partime olan Adalet ve Kalkınma Partisi`nin kurucularından olduğumu ve partimin benim kızım olduğunu söyledim. Her ne kadar bazen eleştirsekte sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir. Şartlar ne olursa olsun yanında hep vardık. Olmaya da devam edeceğiz. Başka bir formülü yoktur. Birlikten kuvvet doğar Allah yar ve yardımcımız olsun."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI