Gündem

Gündem Haberleri

HARÇLARA İNDİRİM

HARÇLARA İNDİRİM

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, 1 Nisan`dan sonra belediyenin aldığı `harç`larda indirim yapacaklarını açıladı.

Son yıllarda Çerkezköy Belediyesi`nin aldığı `Harç`ların yüksekliğinden yakınan vatandaşlar yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı  Süleyman Kozuva`ya dert yandı. Ak Partili Belediye Başkan Adayı Kozuva, "Biz geldiğimizde su fiyatında yapacağımız indirim gibi harç ücretlerinde de indirime gideceğiz."dedi.

HARÇLAR İNDİRİLECEK

Önceki gün yapılan Öztrak Caddesi`ndeki seçim ofisi açılışına katılan Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, vatandaşların sorularını da yanıtladı. Bir vatandaşın `Su` fiyatları ve `Harç` ücretlerinin yüksekliğinden yakındı. Kozuva, "Ben Ticaret Odası Başkanı olarak bunlara dedim ki gelin su fiyatlarını indirin. CHP`li belediye başkanı dedi ki, biz ona karışmıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi karışıyor biz bir şey yapamıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hangi partiden. CHP`den. Siz kendi aranızda anlaşamıyorsunuz. Gelip Çerkezköy Belediyesi`ni yönetmek istiyorsunuz. Biz geldiğimizde `su` fiyatlarını yüzde 50 indireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Mestan Özcan bey ile görüştük. Geldiğimiz de yüzde 50 indirim yapacağız. Harçları da düşüreceğiz arkadaşlar.  Yüksek olduğu için maliyetler artıyor. Bu konuda da çok sıkıntı var. Biz geldiğimizde düşüreceğiz. "dedi.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR