HANIMELİ SOKAĞI TEMİZLENDİ

HANIMELİ SOKAĞI TEMİZLENDİ

Çerkezköy Kent Konseyi hizmet binasının hemen yanında `Hanımeli Sokağı` adıyla iki yıl önce açılan küçük dükkanların mezbelelik haline döndüğünü geçtiğimiz ay yazmıştık. İşte kapısı, penceresi kırılan tahta kulübeler tek tek vinçle kaldırıldı.

Yaklaşık bir ay kadar önce gündeme getirdiğimiz mezbelelik haline dönen iki yıl önce büyük ümitlerle açılışı yapılan `Hanımeli Sokağı`ndan arta kalanlar kaldırıldı. Belediye ekipleri vinç yardımıyla tahta kulübeleri yerinden alarak kamyonlara yükleyip götürdü.

Eylül ayının 15`inde yaptığımız haberde Çerkezköy Belediyesi tarafından ilk olarak 2015 yılında kurulan daha sonra 2017 yılında yeni yüzüne kavuşturulan Hanımeli Sokağı`nın içler acısı halini gündeme taşımıştık. İşte sokaktan arta kalanlar, dün belediye ekipleri tarafından vinç yardımıyla tek tek toplandı.

ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞTİ

Çerkezköylü kadınların ürettiklerini, hayata geçirdiklerini, el emeklerinin sunumlarını yapabilecekleri bir sokak olması amacıyla tahta kulübelerden yapılan küçük dükkanlar, sıra halde konuşlandırıp adına da `Hanımeli sokağı` denilmişti. Ancak iki yıl gibi kısa süre içerisinde çürümeye terk edilen Hanımeli Sokağı, içindeki dükkanların kapı ve pencereleri kırık bir halde mezbeleliğe dönmüştü.  Trakya Flaş Haber Gazetesi`nde çürümeye terk edilen sokağın haline vatandaşların tepkisini gündeme taşımıştık. "Hanımeli Sokağı çürümeye terk edildi" başlıklı haberimizin ardından bir ay geçmeden temizlik yapıldı. Sarhoş ve tinercilerin mekanı haline gelen tahtadan yapılan dükkanlar belediye ekipleri tarafından dün öğleden sonra tek tek kaldırıldı. Vinç yardımıyla görevliler aldıkları kulübeleri araçlara yükleyerek götürdü.



Anahtar Kelimeler:

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ