Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

HANIMELİ PAZARI HİZMETE AÇILDI

HANIMELİ PAZARI HİZMETE AÇILDI

Ergene Belediyesi Ergeneli kadınların el emeği göz nuru ürünlerini satışa sunması için Ergene Belediyesi Zübeyde Hanım Parkı`nda ki hanımeli çarşısını hizmete açtı.

Ergene Belediyesi Ergeneli kadınların el emeği göz nuru ürünlerini satışa sunması için Ergene Belediyesi Zübeyde Hanım Parkında ki hanımeli çarşısını hizmete açtı. Ergene de kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini hanımeli pazarında satışa sunmanın sevincini yaşıyor.

Ergene Belediyesi Zübeyde Hanım parkında her Pazar Ergeneli kadınlar için hanımeli pazarı kurulacak. Saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında Ergeneli kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini hanımeli pazarında hem sergileyecek hem satışa sunacak.

 AİLE BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLIYOR

Zübeyde Hanım parkın da hanımeli pazarının hizmete açılması ile Ergene belediyesi olarak Ergeneli kadınlara istihdam sağlandığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ?Ergeneli kadınlarımız evlerinde yapmış olduğu gıdaları ve yapmış olduğu çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel ve çeşitli çeyizlik ürünlerinin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor.



Yorum Yazın

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN ETKİNLİK

SANAYİCİLER İLKOKULU ÖĞRENCİSİ TOPRAK İMRAĞ, TEKİRDAĞ ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GAZETECİ ALBEZ’DEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YE KARA KUTU KİTABI

KAPAKLI KARANFİL ANAOKULU’NUN PROJESİ 'EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER' ARASINA GİRDİ