KAYMAKAM HAMİTOĞLU?DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAM HAMİTOĞLU?DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu; ?İlçemizde görevli kamu kurum ve kuruluşlarının tüm çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Kapaklı halkımızın Kurban Bayramını kutlarım? dedi.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu; ?İlçemizde görevli kamu kurum ve kuruluşlarının tüm çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Kapaklı halkımızın Kurban Bayramını kutlarım? dedi.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Halitoğlu Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Hamitoğlu yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili Kapaklı?lı hemşerilerim; Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, bu müstesna bayramımız umuyorum ki; milli birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını ortaya koymuş aziz şehitlerimizle, kahraman gazilerimizi ve emanetlerini unutmadığımız, çocuklarımızı ve yaşlılarımızı sevindirdiğimiz, bize verilen nimetleri ve sevgimizi paylaştığımız bir bayram olur.

BAYRAM SEVİNCİNİN ACI VE HÜZNE DÖNÜŞMEMESİNİ DİLİYORUM

Bayram vesilesiyle seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan da trafikte azami derecede dikkatli olmalarını, tüm halkımızın pandemi kurallarına uyarak maske, mesafe, hijyen kurallarına riayet etmelerini diliyor hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en samimi şekilde hissetmemize vesile olan bu anlamlı günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni eder, eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutmayacağımız aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyor, İlçemizde görevli kamu kurum ve kuruluşlarının tüm çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Kapaklı halkımızın Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, nice bayramlara sağlık içerisinde erişmeleri temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ