ÇERKEZKÖY HALİL İBRAHİM SOFRASI 2 YAŞINA GİRDİ

ÇERKEZKÖY HALİL İBRAHİM SOFRASI 2 YAŞINA GİRDİ

Çerkezköy`de 25 yıldır lokanta ve rastorant sektöründe hizmet veren Mehmet Çaylak, kendisine ait Halil İbrahim Sofrası`nın 2. yılını bugün kutladı.

Uzun yıllar  Çerkezköy`de lokanta ve restoran sektöründe hizmet veren Mehmet Çaylak, 2 yıl önce açtığı  ?Halil İbrahim Sofrası?nın bugün yaş gününü kutladı.

Çerkezköy Cambazlar Sokak üzerinde hizmet veren Halil İbrahim Sofrası 2. yaşına girdi. Bugüne kadar hizmet sektörüne 25 yılını verdiğini anlatan Mehmet Çaylak, "Bizim için en önemli şey, hijyen ve kalite. Et ve gıda ürünlerimizin tamamı Tarım Bakanlığı onaylı. Haftalık, 15 günlük ve aylık periyodik hijyen bakımları yapıyoruz. Tüm ürünlerimiz sertifikalı. Halil İbrahim Sofrası`nda özellikle odun ateşinde pişirilen yaprak döner, Çerkezköylüler`in damak tadında yeni bir yer edindi. Bu arada, yaprak dönerin dışında kebap çeşitleri, pide ve lahmacunun yanı sıra Halil İbrahim Sofrası`nda türlü türlü sulu yemeklerde bulunuyor.

KAYMAKAMLIKTAN ONAY ALDIK PANDEMİYİ BEKLİYORUZ

Halil İbrahim Sofrası`nda 2. yılı kutlarken,  pandemiye de dikkat çeken Mehmet Çaylak, "Sosyal sorumluluk projelerinde elimizden geldiğince olmaya gayret gösteriyoruz. Bu maksatla Çerkezköy Yaşlı ve Bakım Evi?nde kalan büyüklerimize karşı bir nebzede olsa görevimizi yapmak için bir proje başlatmak istedik. Pandemi öncesinde bu projemizi hayata geçirmek için Kaymakamlık`tan onayımızı da aldık. Ancak pandemi araya girince şu an için beklemedeyiz. Pandemi sona erer ermez projemizi hayata geçireceğiz. Her ayın 1 günü yaşlılarımıza yemek ikramımız olacak. Ayrıca kişisel bakım, kuaför hizmetlerini de Halil İbrahim Sofrası olarak düzenli bir şekilde her ay Yaşlı ve Bakım Evi sakinlerine sunacağız. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kurumlarımızla işbirliği içinde olmaya sürdüreceğiz. Pandemi sürecinde herkesi tüm kurallara uymaya davet ederken, özellikle sosyal mesafe ve maske kuralına uyalım diyorum."açıklamalarını yaptı.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

MODEL FABRİKA KURULUMU HAKKINDA JAPONYA MERKEZLİ SMC TÜRKİYE İLE GÖRÜŞÜLDÜ