HALK EĞİTİMİ`NİN ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI BAŞLIYOR

HALK EĞİTİMİ`NİN ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI BAŞLIYOR

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Dönemi`nde Üniversite Hazırlık Kursu`nun önümüzdeki ay başlayacağını duyururken, başvuruların da sürdüğünü belirtti.

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi`nin düzenlediği  ?Üniversiteye Hazırlık Kursları? eylül ayında başlıyor.  Ücretsiz kursların başvuruları başladı.

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Üniversite`ye Hazırlık Kursları`nın başvurularını 20 Ağustos tarihinde almaya başladıklarını ve 31 Ağustos`a kadar devam edeceğini bildirdi. Akman, başvuruların Halk Eğitimi Merkezi`ne yapıldığını belirtirken,  ?2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında lise mezunu ve açık lise öğrencilerine yönelik düzenleyeceğimiz üniversiteye hazırlık kurslarımız başlıyor. Matematik, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Felsefe derslerinde eğitimin verileceği destekleme ve yetiştirme kurslarımız eylül ayında başlayacak? dedi.

Hazırlık kursunun üç grupta düzenleneceğini hatırlatan Halk Eğitimi Müdürü Akman, sabah grubunun 09:00- 12:00, öğle grubunun 13:00-16:00 ve akşam grubunun ise 18:00-21:00 saatleri arısında kurslara katılabileceğini belirtti.



Anahtar Kelimeler: