BENİ SATACAK BİR TANE BİLE MECLİS ÜYESİ YOK!

BENİ SATACAK BİR TANE BİLE MECLİS ÜYESİ YOK!

DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, adaylığını ilk açıkladığı günün ardından yapılan saldırıların seçime dört gün kalmasına rağmen hala devam ettiğini belirterek, "Bizi içimizden vurmaya çalışıyorlar. Ama söylüyorum. Bunlar beyhude, beyhude,

DSP (Demokratik Sol Parti) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, "Birileri  halkımızın bize olan teveccühünü kıramadı, pis iftiralarla kırmaya çalıştı, bunda da başarılı olamadılar. Ama hala uğraşıyorlar. Buradan sesleniyorum, beyhude çırpınışlar bunlar."diye konuştu.

40 GÜNDÜR BENİMLE UĞRAŞIYORLAR

Yaklaşık 40 gün önce DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı`nı açıkladıktan sonra meclis üyesi listesini oluşturmada zorluk çeken Metin Dönmez, "Benim Vahap Akay ile anlaştığımı yapmaya çalışıyorlar. Bu yüzden meclis üyesi adayı olmak isteyenler son anda vazgeçiyor."diye yakınmıştı. Dönmez`in bu yakınması seçime kısa bir süre kalmasına rağmen hala devam ediyor.

SAHAYA İNDİK KAYBEDECEKLERİNİ ANLADILAR

31 Mart Yerel Seçimleri`ne büyük bir heyecanla başladığını belirten Metin Dönmez, "40 gündür sokak sokak ev ev dolaşıyorum. Vatandaşlarımla bir araya geliyorum. DSP`nin gönüllerdeki yerini gördüm. Metin Dönmez`i bu halk seviyor. Çerkezköy halkı Atatürk`e bağlı sosyal demokrat bir belediye başkanı istiyor. Bunlar gibi, partilerinden, genel başkanlarından korkan, çekinen birini istemiyor. Bunları sahada görünce, korkmaya başladılar. Anladılar kaybedeceklerini, üstümüze iftiralarla geldiler. Hala da gelmeye devam ediyorlar. Ayıptır, artık bu beyhude çırpınışlardan vazgeçin. "dedi.

BENİ İÇİMDEN VURMAYA ÇALIŞIYORLAR

Belediye Meclis Üyesi listesini oluştururken yaşadıklarını kamuoyu ile paylaştığını hatırlatan Metin Dönmez, "Bu yola çıktığımızda yaşadıklarımızı kamuoyu ile paylaşmıştım. `Bize Vahap Akay ile anlaştı. Seçime 10 gün kala adaylıktan çekilecek. Sizi de yolda koymasın` iftirasını atarak benim meclis üyesi adayım olmak isteyen sosyal demokratları vazgeçirme gayretine girdiler. Bunda kısmen başarılı oldular, tam anlamıyla istediklerini alamadılar. Biz meclis üyesi listemizi de yaptık, seçime katıldık. Ama hala iftiralarından vazgeçmediler. Beni içimden vurmaya çalışıyorlar. Şunu bilin, benim meclis üyesi adaylarım hırsız değillerdir, şerefsiz değillerdir. Hepsi tertemiz, düzgün insanlardır. İçlerinde bir tane bile beni satacak bulunmuyor.  Hele parayla satın alınabilecek hiç bir kimse bende yok. Vallahi de beyhude uğraşıyorsunuz, billahi de beyhude uğraşıyorsunuz."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR