1 MAYIS`I SALGININ GÖLGESİNDE KUTLUYORUZ!

1 MAYIS`I SALGININ GÖLGESİNDE KUTLUYORUZ!

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde bir mesaj yayımladı...

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Bu yıl 1 Mayıs`ı tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgının gölgesinde kutluyoruz."dedi.

Başkan Özden, İşçi Bayramı mesajında şunlara yer verdi:

Salgının başladığı ilk gün itibariyle hiç durmadan üreten emekçinin verdiği emeğin değerinin çok daha iyi anlaşılması gerektiği tarihi bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde Türk Metal Sendikamızın örgütlü olduğu işyerlerinde çalışan üyelerimiz; salgının yarattığı olumsuz hiçbir durumdan etkilenmedi ve sendikamızın girişimleri sayesinde maddi, manevi herhangi bir kayıp yaşamadan günümüze kadar geldi. Bu örgütlü mücadelemiz ve dayanışma içinde olmamızın sonucudur.

SÖMÜRÜYE İZİN VERMEYİN

Buradan bölgemizde faaliyet gösteren işyerlerinde sendikasız çalışan emekçilere sesleniyorum. Gelin sizlerde Türk Metal Sendikası çatısı altında örgütlenin. Bu salgını fırsata çevirenler tarafından emeğinizin daha fazla sömürülmesine izin vermeyin. Bu yıl alanlarda hep bir arada olamasakta emeğin ve emekçinin olduğu her yerde hep birlikte olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Bu vesileyle tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, örgütlü mücadele içinde tüm emekçilere sağlıklı, mutlu ve umutlu nice günler diliyorum.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL