MÜDÜR GÜMÜŞ ÖĞRENCİLERE MÜJDELİ HABERLER VERDİ

MÜDÜR GÜMÜŞ ÖĞRENCİLERE MÜJDELİ HABERLER VERDİ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş 19 Mayıs Atatürk?ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı?nda öğrencilere müjdeli haberler verdi.

Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş   19 Mayıs Atatürk?ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı?nda öğrencilere müjdeli haberler verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi, ?Gençlerimize, yavrularımıza bir müjde verelim. Bizdeki yavrularımıza eğitim yuvası kazandırma aşkı her şartta canlıdır. Yaşadığımız zorlu süreçte `üreten Meslekî Eğitim gelişen Türkiye `, `karagün dostu meslekî eğitim ` ve `meslek lisesi memleket meselesi ` sloganları, zor günde ürettikleri ve yaptıkları ile ülke ve dünya gündemine gelen meslek liselerinden ilçemize bir tane daha açıyoruz?.
Gümüş açıklamasında LGS ile ilgili de bilgiler verirken şunları kaydetti:

?Lgs`ye 3800 öğrencimiz girecek. Sayı geçen yıldan bin fazla. Veliköy Osb tarafından yaptırılan 24 derslikli 4 atölyeli Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi`nin açılışı Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Endüstriyel Otomasyon, Makina, Metal, Plastik ve Kimya Teknolojisi alanları ile açılışı onaylanan okulumuza bu yıl 8 sınıf 272 öğrenci alınacaktır. Okulun yapımında emeği geçen başta Kaymakamımız Atilla Selami Abban olmak üzere Veliköy Osb yönetim kuruluna, İsmail Akın beye teşekkür ediyorum. Çerkezköyümüze, yavrularımıza hayırlı olmasını diliyorum.?



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ