Tarih: 26.05.2019 14:00

GÜLNUR KOCAÇINAR RESMEN BAŞKAN!

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Flaş Haber`in dün yazdığı haber bugün resmiyet kazandı. Gülnur Kocaçınar Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şube Başkanı oldu.

Bugün saat 13.00`da yapılan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi İkinci Olağanüstü Kongresi sonuçlandı. Kongre`de Divan Başkanlığı`nı Serkan Karagöz, Başkan Yardımcılığı`nı Yasin Kok, Katip Üyeliği`ni Esengül Alkaş yaptı. Divan Heyeti`nin oluşturulmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimde TSD Şube Başkanlığı`na Gülnur Kocaçınar seçilirken yönetim kurulu asil üyeliklerini ise Ahmetd Açıkgöz, Halil Dabanlı, Gülhan Yavuz, Bahtiyar Gül oluşturdu.

KONGRENİN ARDINDAN BASIN TOPLANTISI

TSD Genel Başkanı Şükrü Boyraz`ın bizzat katılarak gerçekleştirdiği kongrenin ardından bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Boyraz, yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Şube Başkanlığı`na seçilen Gülnur Kocaçınar, "Uzun zamandan beri derneğe üye oldum, gönüllü olarak çalışmalarına katkıda bulunuyordum. Bugün mevcut üyelerden talep geldi, sen başkan oldu diye. Ben de sonrasında neden olmasın diye düşündüm. İyi bir sosyal çevrem var. Hep birlikte bir şeyler yaparım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim."diye konuştu.

İLK KONGRE İPTAL OLDU

Bu arada, basın toplantısında konuşan TSD Genel Başkanı Şükrü Boyraz, 27 Nisan`da yapılan Olağanüstü Kongre`nin iptal edildiğini belirtti. Trakya Flaş Haber`in yazdığı gibi kongrede ikinci kongre tarihi bulunmadığı için iptal edildiğini belirten Boyraz, bugün ikinci kongresi yapılan olağanüstü kongrenin ilkinin ise 19 Mayıs tarihinde yapıldığını söyledi. Boyraz, "Bizden kaynaklanan bir hata nedeniyle tarih koymayı unutmuşuz. O kongreyi iptal ettik. Daha sonra Birgün Gazetesi`nin 03.05.2019 tarihli sayısının 6. sayfasında yapılan ilan üzerine 1`incisi 19.05.2019 tarih saat 13.00`da ilanda belirtilen adres ve saatte gelinmiş olup ekseriyetin sağlanamadığı tespit edilip tutanak altına alındığı görüldü. İlanda belirtilen 2. toplantı ise 26.05.2019 tarihinde aynı adres ve aynı saatte yapıldı." açıklamasını yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —