Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ENGELLİLER HAFTASI BU YIL KORONA VİRÜSE TAKILDI

ENGELLİLER HAFTASI BU YIL KORONA VİRÜSE TAKILDI

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinliklerini korona virüs nedeniyle yapamayacaklarını belirterek, ilerleyen tarihlerde bu haftayı çok daha coşkulu şekilde kutlama yapma sözü verdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, yaptığı basın açıklaması ile 10-16 Mayıs Engelliler Haftası`nı kutlarken, hazırladıkları etkinlikleri Pandemi nedeniyle iptal ettiklerini söyledi. Kocaçınar "Bu haftayı coşkulu bir şekilde renkli bir programla kutlayacaktık ancak dünyayı saran ülkemizde de etkili olan pandemi nedeniyle tüm etkinliklerimizi ve faaliyetlerimizi askıya aldığımız için Engelliler Haftası etkinliklerimizde iptal olmuştur." açıklamasını yaptı.

Korona Virüs salgını nedeniyle bu yıl 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri iptal edildi. Bugün bir basın açıklaması yapan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, Engelliler Haftası`nu kutlarken, düzenlemeyi planladıkları etkinlikleri ise iptale ettiklerini duyurdu. Koçacınar şunları kaydetti:

ÜYELERİNİN ENGELLİLER HAFTASINI KUTLADI

"Değerli üyelerimiz umarım hepiniz iyisiniz ve sağlıklısınızdır. Bildiğiniz üzere 10-16 Mayıs Engelliler Haftası`na girmiş bulunuyoruz. Bu haftayı çok coşkulu çok güzel programlarla kutlamayı hedeflemiştik. Ancak dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan pandemi dolayısıyla tüm etkinlerimiz ve faaliyetlerimiz askıya alındı. Bu haftayı ilerleyen tarihlerde daha coşkulu kutlayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Bu süreçte her birinize ayrı ayrı ulaşamadık. Her birinize tek tek telefon edemedik. O yüzden bu videoyu çekme gereği duyduk. Hepiniz bizler için çok önemlisiniz. Sizleri çok seviyoruz. Engelliler haftanız kutlu olsun. Sağlık, huzur ve mutlu günler diliyorum" diye konuştu.

Kocaçınar açkılamasının sonunda işitme engelliler için de işaret dilini kullanarak, "Engelliler haftanız kutlu olsun. Sizi çok seviyorum. Sağlıkla kalın, hoşça kalın." dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

TEKİRDAĞ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ BERTOLT BRECHT İLE AÇIYOR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI