ÜNLÜ MARKA ÇERKEZKÖY`DE YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

ÜNLÜ MARKA ÇERKEZKÖY`DE YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

Çerkezköy`de 2. Şubesi`ni açan baklavanın önde gelen isimlerinden Faruk Güllüoğlu, etli pilavın da öncü markası `Pilav Y` ile müşterilerine hizmet verecek...

Faruk Güllüoğlu?nun 2. Şubesi Çerkezköy`de hizmete girdi. Baklavanın önde gelen isimlerinden Faruk Güllüoğlu, konseptine yeni bir markayı da katarak bu kez hizmet veriyor. Etli pilav çeşitleri ile öncü marka `Plav Y` de artık Faruk Güllüoğlu`nun yeni şubesinde...

Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Özcan Sokak üzerinde hizmete giren Faruk Güllüoğlu 2. Şubesi için bugün öğlen sonrası 14.00`da açılış töreni yapıldı. Açılışa, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Ayhan Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak,  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, çok sayıda STK temsilcisi, esnaf, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

HEP BİRLİKTE AÇILIŞ KURDELASINI KESTİLER

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, işletmenin Çerkezköy`e hayırlı olmasını dilerken,  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, ?Bugün burada Mikail kardeşimizin işlettiği firmanın 2. şubesini açmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Diğer açtığı şube gibi inşallah bu şubesi de Çerkezköy?ümüze değer katacak."diye konuştu. Kök ve Akay, bol kazanç dileğinde bulunurken protokol üyeleri ile işletmeci Mikail Çelik hep birlikte Faruk Güllüoğlu ve Pilav Y`nin açılış kurdelasını kesti. Açılış töreninin ardından İşletmeci Mikail Çelik, protokol üyeleri ve davetlilere işletmeyi gezdirdi. Daha sonra açılışa katılanlara baklava ve etli pilav ikramı yapıldı.

6 YILDIR ÇERKEZKÖY`DE

Törenin ardından açıklamalarda bulunan işletme sahibi Mikail Çelik, 2. Şubenin daha geleneksel bir şube olduğunu söylerken, kahvaltı ve yemek bölümünün bulunmadığını kaydetti. Çelik, bu şubede sadece baklava satışı, çay, kahve bölümünün olduğunu söyledi. 6 yıldan buyana Çerkezköy`de hizmet verdiklerini belirten Çelik, yeni şubeyle birlikte etli pilav markası Pilav Y`nin de Çerkezköylüler`in hizmetinde olacağını söyledi. Faruk Güllüoğlu`nu Çerkezköy halkının tanıdığını belirten Çelik, "Pilav Y işletmeciliğini yeni bir hizmet olarak aramıza kattık. Pilav tamamen el değmeden üretilen bir sistemle yapılıyor. Çok hijyenik, kaplarımız saklama kapları vs. tam pandemi sürecine uygun bir üretimle geliyor bize. Biz de aynı şekilde hijyen şartlarına uygun olarak müşterilere hizmet ediyoruz."



Anahtar Kelimeler: