ESKİ KİTAPLAR EKONOMİYE KAZANDIRILDI

ESKİ KİTAPLAR EKONOMİYE KAZANDIRILDI

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nün geçen yıl başlattığı `Ücretsiz ders kitaplarını ve kullandığımız kitapları ekonomiye kazandırıyoruz` sloganı ile başlatılan projede 100 bin kitap toplanıldı ve buna karşılık 102 bin TL gelir elde edildi.

Geçen yıl Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nce ?Ücretsiz ders kitaplarını ve kullandığımız kitapları ekonomiye kazandırıyoruz? sloganıyla eski ders kitaplarının geri dönüşüm yoluyla tekrar ekonomiye kazandırılması için  başlatılan kampanyada 100 bin 30 kilogram kitap toplanıldı ve 102 bin 530 TL 75 Kuruş gelir elde edildi.

EN YAKIN OKULA TESLİM EDEBİLİRSİNİZ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş,  2018 yılında başlatılan `Ücretsiz Ders Kitaplarını ve Kullandığımız kitapları ekonomiye kazandırıyoruz` projesinde gelinen durum hakkında bilgi verdi. Bugüne kadar binlerce ağaç ve yeşil doğanın kurtarıldığını belirtirken toplam 100 bin 30 kilogram kitap toplanıldığını kaydetti. Geri dönüşüme kazandırılan bu kitaplardan ise 102 bin 530 TL 75 Kuruş gelir elde edildiğini hatırlatan Gümüş, "Okullarımız, geleceğimiz, güçlü yarınlar ve yemyeşil bir ülke için 2023 Eğitim vizyonunda okulların finansmanı ve kaynak çeşitlendirilmesinin gerçekleştirildiği projemizde emeği geçen şube müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Projemiz devam etmekte olup kitap geri dönüşümlerini en yakın okula teslim edebilirsiniz? dedi.

 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?