AK PARTİLİ GENÇLER GENÇLİK MERKEZİ`Nİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİLİ GENÇLER GENÇLİK MERKEZİ`Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez ve yönetimi, ilçedeki Gençlik Merkezi`ni ziyaret ederek Müdür Emrah Baran`dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez, ilçede yeni faaliyete geçen Gençlik Merkezi`ni ziyaret ederek, gençlerin geleceği adına güzel bir yatırım olduğunu söyledi.

GENÇLERİN GELECEĞİ GÜZEL BİR YATIRIM

Çerkezköy Gençlik Merkezi`ni ziyaret eden AKP Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez ve yönetimi, buradaki faaliyetler hakkında Gençlik Merkezi`nin Müdürü Emrah Baran`dan bilgi aldı. Gençlik Merkezi`ni dolaşan Abdullah Sönmez, "Gençlerimizin geleceği adına güzel bir yatırım olmuş."dedi. Sönmez, ziyaret sırasında Gençlik Merkezi`ndeki faaliyetler hakkında bilgi veren Müdür Baran`a da teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

KAPAKLI’NIN ÇINARLARINA DİJİTAL VEFA KÖPRÜSÜ PROJESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARI

YILMAZ ARAT’TAN PROTOKOL ZİYARETLERİ

TÜGVA ÇERKEZKÖY’DE “ŞİİR, ŞAİR, ŞUUR” SÖYLEŞİSİ

ALBEZ’DEN BARO BAŞKANI GÜRCÜN’E “KARA KUTU” KİTABI