Gündem

Gündem Haberleri

KURDELEYİ GELİNLER TUTTU

KURDELEYİ GELİNLER TUTTU

Sedanur Gelinlik Moda Evi, ikinci mağazasına defilen ve dans gösterisinin yer aldığı renkli bir açılış yaptı. Çerkezköy`deki açılışa yoğun ilgi oldu...

Çerkezköy`de uzun yıllardır sektörde boy gösteren ve son yıllarda renkli tasarımlarıyla öne çıkan Sedanur Gelinlik Moda Evi, ikinci şubesine defile ve dans gösterisinin yer aldığı renkli bir açılış gerçekleştirdi. Atatürk Caddesi üzerindeki mağazanın açılışına yoğun katılım oldu.

600 MODEL BULUNUYOR

Sedanur Gelinlik ve Moda Evi`nin açılışı öncesinde konuşan işletme sahibi moda tasarımcı Seda Kaya, öncelikle davetlilere teşekkür etti. Uzun yıllardır ilçede gelinlik üzerine hizmet veren Sedanur Gelinlik ve Moda Evi son yıllarda tasarımlarıyla öne çıkarken Seda Kaya, 2. şubenin 750 metrekarelik bir alana sahip olduğunu ve 600 değişik modelle müşterilerin beğenisine geniş bir yelpazedeki tasarımları sunduklarını belirtti. Gelinlik, bindallı, nişanlık, kaftan, kuaför saç tasarım, türban saç tasarım gibi hizmetler verdiklerini ve tüm modellerin özel dikim olduğunu anlatan Seda Kaya, "Kişiye özel tasarım yapıyoruz."dedi.

Kaya, alanında uzman kadrosuyla sınırsız model imkanı sunan Sedanur Gelinlik ve Moda Evi`nin tüm gelin adaylarına daha iyi hizmet verebilmek için yenilikleri titizlikle takip ettiklerini sözlerine ekledi.

AÇILIŞ KURDELASINI KADINLAR KESTİ

Gelinlik ve moda evi olunca açılışta da öne kadınlar çıktı. Açılış kurdelesini CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ile çok sayıda davetli birlikte keserken, gelinlerde tuttu. Dönmez ve Doğan, yeni işletmenin genç kızlar için önemi büyük olan gelinlik modellerinde büyük hizmet vereceğine dikkat çekti.

DEFİLE VE DANS GÖSTERİSİ YAPILDI

Açılışın ardından mini bir de defile yapıldı. İlginç tasarımlı gelinliklerin güzel mankenler tarafından sergilenmesi büyük beğeni topladı. İlgiyle defileyi izleyen davetlilere bir de sürpriz vardı. Defile de mankenlerin gelinliklerle işletmenin içindeki kırmızı halı üzerinde yürümesinin ardından Latin dansı mağazanın sıcaklığını artırdı. Renkli açılışın ardından davetliler Sedanır Gelinlik ve Moda Evi`nin ikinci şubesini gezerek, bir birinden güzel tasarımlarıyla göz kamaştıran modellere baktı.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?