Tarih: 02.08.2019 16:15

GAZİ DUALARLA KARŞILANDI

Facebook Twitter Linked-in

Bir süredir Ankara GATA`da tedavi gören gazi Piyade Uzman Onbaşı Tarık Cür, Kapaklı`da protokol ve binlerce vatandaşın katılımı ile karşılandı.

HAKKARİ`DE GAZİ OLDU

Saray 41`nci Komando Tugay Komutanlığı`ndan geçici görev ile Hakkari Derecik`teki 3.üncü Komando Tabur Komutanlığı emrine verilen Piyade Uzman Onbaşı Tarık Cür, operasyon sırasında teröristlerin döşediği mayının infilak etmesi sonucu 20 Temmuz günü yaralanmıştı. Mayın patlamasıyla birlikte 2 bacağını kaybeden Tarık Cür, bir süredir Ankara?daki GATA`da tedavisi görüyordu. Tedavisinin ardından Gazi Cür?ü evine döndü.

DUALARLA KARILANDI

Kapaklı`daki evinin önünde düzenlenen törenle karşılanan Tarık Cür`ü, Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Belediye Başkan vekili Feyzullah Yorulmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ile binlerce vatandaş karşıladı. Alkışlar eşliğinde sedye ile ambulanstan indirilen Gazi Tarık Cür, geçmiş olsun dileklerini kabul etti. Burada, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş tarafından bir de dua yaptırıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —