MUHARİP GAZİLERDEN SİTEM!

MUHARİP GAZİLERDEN SİTEM!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy`de dün düzenlenen `Tarihi ve edebi yönüyle milli mücadele` konulu panele davet edilmemelerine sitem etti.

Tekirdağ Çerkezköy`de dün düzenlenen `Tarihi ve Edebi Yönüyle Milli Mücadele` konulu panele gazilerin davet edilmediği ortaya çıktı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, "Bu programı kim düzenlemiş ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği`nin Çerkezköy gaziler temsilciliği olarak bizleri de davet etselerdi daha iyi olmazmıydı?"diye sordu.

Dün, Çerkezköy Belediyesi ve Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi işbirliği ile `Tarihi ve Edebi Yönüyle Milli Mücadele` konulu panel düzenlendi. Milli Mücadele`nin 100?üncü yıldönümü nedeniyle Çerkezköy Belediyesi ve Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi işbirliği ile düzenlenen ?Tarihi ve Edebi Yönüyle Milli Mücadele? konulu panelin moderatörlüğünü ise Kıbrıs Gazisi Emekli Tümgeneral Cumhur Evcil yapmıştı.

ŞAŞKINLIĞIMI BELİRTMEK İSTEDİM

 Bugün panelle ilgili haberleri okuyan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, "Bu programı kim düzenlemiş ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy gaziler temsilciliği olarak bizleri de davet etselerdi daha iyi olmaz mıydı? Yine de böyle bir paneli yapmalarından dolayı teşekkür ediyorum."diye sitemini gönderdi. Telefonla görüştüğümüz Yarlıgan, Çerkezköy`de birçok gazi bulunduğunu ve bu gazilerinde böyle bir programa davet edilebileceğinin altını çizerek, "Aslında programı düzenleyen Türk Ocakları gaziler ve şehitlere çok değer veren bir kurum. Nasıl böyle bir davet yapılmadı anlamadım. Bu şaşkınlığımı belirtmek istedim."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR