Tarih: 18.02.2021 23:38

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Flaş Haber Gazetesi 110. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın manşetinde Kapaklı İkiz Göller çevresinde yapılması planlanan, içerisinde bungalov evler, sosyal tesisler, ka­ravan parkı ve spor alanlarının bulunacağı proje yer alıyor.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 110. sayısı yine dopdolu! Manşetimizde Kapaklı İkiz Göller çevresinde yapılması planlanan, içerisinde bungalov evler, sosyal tesisler, ka­ravan parkı ve spor alanlarının bulunacağı proje için atılan imzalar yer aldı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile  CY Grup Yöne­tim Kurulu Başkanı Halit Arabacı arasında imzalanan sözleşme ile İkiz Göller Mesire Alanı?na doğa dostu bungalov (Tiny House) evlerin de olduğu çok amaçlı bir konsept kazandırılacağı bildirildi. Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı yeni yazısıyla her zamanki köşesinde... Selma Vazo`nun da yeni röportajı okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —