AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR`İN FİNAL SELFİSİ

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR`İN FİNAL SELFİSİ

Çorlu Trend Arena AVM`de başrollerini oynadıkları `Baba Parası` filminin tanıtımı için seyirci ile buluşan ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir, finalde Çetin Güvenlik ekibiyle selfi yaptı.

Ocak ayının başında vizyona giren `Baba Parası` filminin ünlü oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Çorlu Trend Arena AVM`de seyirci ile buluştu. Kural ve Cemcir`in seyirci ile buluşmasında stant güvenliğini ise Çetin Güvenlik ekibi sağladı.

ÇORLU SEYİRCİSİYLE BULUŞTULAR

Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir`in Çorlu seyircisiyle buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Trend Arena AVM`de kurulan stantta seyirciyle sohbet edip, bol bol fotoğraf çekilen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, "Trakya`da olduğumuz için çok mutluyuz."dedi. Seyirciden 1 Ocak`ta vizyona giren filmi izleyip izlemediklerini soran Murat Cemcir, buluşmanın moderatörlüğünü de yaptı. Seyirciye filmin posterlerini imzalayan Cemcir ve Kural, sık sık buluşmaya katılan seyircilerle selfi de yaptı. Filmi ikinci kez izlemeye gelenlere en fazla hangi sahneye güldüklerini soran Cemcir, aldığı cevaplar karşısında mutlu oldu. Seyirciler filmden çeşitli sahneleri örnek verirken bazıları ise `Tüm filme güldük` diyerek Cemcir ve Kural`ı keyflendirdi.

ÇETİN GÜVENLİK İLE FİNAL SELFİSİ

Çorlu seyircisiyle uzun bir süre sohbet edip, başrollerini oynadıkları `Baba Parası` filmi hakkında sohbet eden Ahmet Kural ve Murat Cemcir`in buluşmasında stant güvenliğini Trakya ve Türkiye`nin gözde güvenlik şirketlerinden Çetin Güvenlik sağladı. Kural ve Cemcir, finali de Çetin Güvenlik ekibiyle yaptı. Buluşmanın sonunda Çetin Güvenlik ekibiyle selfi yapan Kural ve Cemcir, personele gösterdikleri ilgi nedeniyle tek tek teşekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?