HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE 2 BİN 500 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

ÇERKEZKÖY`DE 2 BİN 500 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban `Milli Ağaçlandırma Günü` kapsamında ağaç dikimine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle ilan edilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Çerkezköy Kaymakamlığı koordinesinde fidanlar toprakla buluşturuldu.

Ekolojik, ekonomik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanları korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakma amacı ile her yıl 11 Kasım günü saat 11:11?de düzenlenmesi kararı alınan `Milli Ağaçlandırma Günü`  bu yıl da aynı tarihte yapıldı. Çerkezköy Kaymakamlığı koordinesinde yapılan fidan dikimi etkinliğinde 2 bin 500 fidan toprakla buluşturuldu.

Kaymakam Atilla Selami Abban, programda yaptığı değerlendirmede, gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak amacıyla bakanlık tarından böyle bir etkinlik gerçekleştirildiğini belirterek, projeye destek veren herkese teşekkür etti. Kaymakam Abban, daha yeşil bir Çerkezköy için mücadele edeceklerini söyledi.

Kaymakam  Atilla Selami Abban?ın katılımları bu yıl Hallaçlı Mevkii OGM Proje Sahası?nda yapılan fidan dikimi etkinliğine, Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Jandarma Komutanı Serkan Engin, Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner, Kurum Amirleri ve STK Temsilcileri katıldı.

 

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI