SEVAL AHMET ÇETİN`DE 24 KASIM`A RENKLİ KUTLAMA

SEVAL AHMET ÇETİN`DE 24 KASIM`A RENKLİ KUTLAMA

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde 24 Kasım Öğretmenler Günü renkli görüntüler eşliğinde fidan dikimi yapılarak kutlandı.

Bu yıl korona virüsü (covid19) nedeniyle bir dizi tedbir kapsamında gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri öğrencilerin katılmadığı programda Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde fidan dikimi gerçekleşti. Fidan dikimine hayırsever işadamı Ahmet Çetin, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Okul Müdürü Fahrettin Karaman katıldı.

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde 24 Kasım Öğretmenler Günü fidan dikimiyle kutlandı. Okulun hayırseveri ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş`ün de katıldığı 24 Kasım etkinliğinde fidanlar toprakla buluştu. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, iş insanı Ahmet Çetin ve Okul Müdürü Fahrettin Karaman, kendi elleriyle birer fidan okulun bahçesine dikti.

ÖĞRETMENLERİ TEK TEK KUTLADI

Programda hayırsever iş insanı Ahmet Çetin, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde görev yapan idareci ve öğretmenleri tek tek kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş başta olmak üzere öğretmenlere hat sanatıyla yazılmış birer kutlama hediyesi takdim eden hayırsever Ahmet Çetin, Okul Müdürü Fahrettin Karaman ve tüm öğretmenleri bu özel günde yalnız bırakmadı.



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI