Gündem

Gündem Haberleri

HER ÖĞRENCİ BİR FİDAN!

HER ÖĞRENCİ BİR FİDAN!

Pehlivanköy Anadolu Lisesi`nde okul bahçesi öğrencilerin diktiği fidanlarla donatıldı.

Pehlivanköy Anadolu Lisesi`nde `Her Öğrenci Bir Fidan` projesi kapsamında fidan dikme etkinliği düzenlendi. Her öğrencinin bir fidan diktiği etkinlik sonunda, okul bahçesinde her öğrencinin bir fidanı oldu.

Okul Müdürü İsmail Hakkı Atik öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere ağaç sevgisini aşılama ve  sorumluluk duygusunu geliştirmenin hedeflendiği belirtildi. Projede her öğrenci kendi diktiği fidanın sulama gibi temel bakımlarını yapması ve bu sayede sorumluluk duygularının gelişmesi de projenin amaçları arasında sıralandı.

SORUMLULUK BİLİNCİNİ BUGÜNDEN VERMELİYİZ

Proje hakkında bilgi veren İlçe Millî Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek ise, ?Elbette bu gün yönetim kademelerinde bulunanlar, şirketleri yönetenler bir gün olacak yaşlanacak ve bu mevkileri bırakmak buralardan ayrılmak zorunda kalacaklar. Gerek bu konumları yönetebilecek yetkinlikte yöneticiler gerekse toplumun her kademesinde başarılı olacak bireylerin sorumluluk duygusuna sahip olmaları gerekiyor. Amacımız eğer geleceğin Türkiye?sini sağlam temeller üzerine oturtmaksa öğrencilerimize, çocuklarımıza sorumluluk bilincini bu günden vermemiz gerekiyor.  Biz de bu niyetle öğrencilerimize derslerini ve çalışmalarını olumsuz bir etki yapmadan, sorumluluk bilincini sevimli ve kolay şekilde aşılayabilmek için böyle bir proje geliştirdik."dedi.

FİDAN DİKTİLER                                                            

 Öğrencilere fidan dikimi hakkında temel bilgiler verilmesinin ardından okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler önceden hazırlanmış çukurlara fidanlarını dikerek can suyu verdiler. Etkinliğe İlçe Millî Eğitim Müdürü başta olmak üzere okulda görevli öğretmenler ve tüm öğrencilerin katıldı.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?