ŞAMPİYON ÇERKEZKÖY`DEN KAPAKLI`YA GİTTİ!

ŞAMPİYON ÇERKEZKÖY`DEN KAPAKLI`YA GİTTİ!

Dünya vücut şampiyonu Çerkezköylü Furkan Memuş, Çerkezköy Belediye Gençlik Spor adına uzun süre yarıştıktan sonra artık Kapaklıspor adı altında spor hayatına devam edeceğini açıkladı.

Bugün Romanya`da yapılacak turnuva ile yeni yarışlara start veren Çerkezköylü Dünya Şampiyonu Furkan Memiş, Çerkezköy Belediyesi`ni terk ederek Kapaklı`da yarışlara katılmaya karar verdi. Memiş, Romanya yarışları öncesi sosyal medya hesabından anlamlı bir mesaj paylaşarak, bu kararını açıkladı.

DÜNYA ŞAMPİYONU

Ispanya`da düzenlenen NAC 2017 Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası`nda ülkemizi milli takım forması ile temsil eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Furkan Memiş, artık Kapaklıspor adı altında spor hayatına devam edeceğini açıkladı. Birçok kez yarışmalarda başarılı sonuçlar alan Çerkezköy`ün ismini duyuran Furkan Memiş, yıllardır yarışlara katıldığı Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü`nü bıraktığını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile çekildiği fotoğrafını paylaşarak duyurdu.

ARTIK KAPAKLISPOR`DA

Hafta başında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`i makamında ziyaret eden Dünya Şampiyonu Çerkezköylü sporcu Furkan Memiş, ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bundan sonraki spor hayatına Kapaklıspor adı altında devam edeceğini açıkladı. Memiş, instagram hesabından Başkan Mustafa Çetin`in makamında çekilen fotoğrafı paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

MUSTAFA ÇETİN`E ASKER SELAMI SÖZÜ VERDİ

Bugünden itibaren spor hayatıma Kapaklı Belediyesi, Kapaklıspor adı altında devam edeceğim. Sporun ve sporcunun yanında olan bana testek olan sayın Belediye Başkanım Mustafa Çetin Bey`e çok teşekkür ederim. Cuma günü Romanya`daki yarış ile start veriyoruz. Hedef yine şampiyonluk ve başkanımın benden istediği asker selamı. Elimden gelenin en iyisini yine yapmaya çalışacağım. Avrupa`nın en büyük yarışı olan wingsofstrength ve Romania Muscle Fest Pro için ben hazırım."

 

İŞTE O PAYLAŞIM



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI