Gündem

Gündem Haberleri

ÇETİN GROUP`A İSTİHDAM ÖDÜLÜ

ÇETİN GROUP`A İSTİHDAM ÖDÜLÜ

Çerkezköy`de düzenlenen Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı`nda Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, istihdam ödülü aldı. Çetin`in ödülünü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay verdi.

Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı Çerkezköy`de düzenlenen bir törenle açıldı. Törende istihdama katkıda bulunan firmalara ödül verildi. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, `En çok istihdam yapan ve sayısını sürekli artıran firma` ödülü aldı.

ÇERKEZKÖY`DE DÜZENLENDİ

8-9 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan `Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı` İŞKUR başta olmak üzere, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trakya Kalkınma Ajansı ve Namık Kemal Üniversitesi işbirliği ile düzenlendi. Çerkezköy Kapalı Pazar Alanı`nda düzenlenen fuarın bu sabah 10.00`da açılışı düzenlendi.

İSTİHDAM ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Fuarın açılışının ardından düzenlenen törende istihdam ödülleri verildi. 15 firmanın ödül aldığı törende 7 binin üzerinde çalışanıyla hizmet ve üretim sektörünün öncü kuruluşlarından Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, "En çok istihdam yapan ve sayısını sürekli artıran firma` ödülünü aldı. Çetin`in ödülünü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay verdi.

Fuar açılışına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz günay, ÇTSO Başkan Vekili Ayhan Arslan, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, fuarı düzenleyen kurum yetkilileri ve çok sayıda protokol üyesi ile davetli katıldı.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?