Gündem

Gündem Haberleri

FLORYA ÇERKEZKÖY?DE!

FLORYA  ÇERKEZKÖY?DE!

Çerkezköy`de hizmete giren Florya Mobilya`da açılışa özel kampanya başladı. Ev mobilyasında yüzde 30`a varan indirim kampanyası müşterileri bekliyor...

Merkezi Edirne ve Kayseri olan Florya Mobilya`nın, mağazalarından biri de Çerkezköy`e açıldı. Florya Mabilya`nin Çerkezköy Şubesi`nin sahibi Yunus Arslan açılışa özel indirim kampanyası yaptıklarını söyledi.

ÇERKEZKÖY ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI

Ev mobilyasında değişik konseptiyle göz alan Florya Mobilya`nın Çerkezköy Şubesi, dualarla hizmete girdi. AK parti İlçe Başkan Yardımcısı Serdar Haznedaroğlu, İşletme Sahibi Yunus Arslan, mağaza çalışanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta Florya Mobilya ürünleri tanıtıldı. Davetlilerin Florya Mobilya`nın yeni ürünlerini yakından görme fırsatı bulduğu açılışa özel indirim kampanyası yapıldı.

İMALATTAN HALKA

Fevzi Paşa Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi. Kok Sokak numara 63`te hizmete giren Florya Mobilya mağazası ev mobilyasında iddialı ürünleriyle dikkat çekiyor.  Mağaza sahibi Yunus Arslan, "Ev mobilyasında Türkiye`nin önde gelen markalarından biri olan Florya Mobilya`yı Çerkezköy`e getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezi Edirne ve Kayseri`de olan Florya Mobilya`nın Çerkezköy`de ilk şubesini açtık. Ürünlerimiz, imalattan halka sunum. Koltuk, kanepe, baza, yatak, oturma grubu, çekyat, mutfak masası, sandalye, zigon sehpa tasarımlarımız çok modern ve tutulan konseptte. Tüm Çerkezköy halkını ürünlerimizi görmeye bekliyoruz."dedi.

YÜZDE 30`A VARAN KAMPANYA

Florya Mobilya Çerkezköy Şubesi olarak açılışa özel indirim kampanyası başlattıklarını belirten Arslan, "Şu anda açılışa özel bir kampanyamız var. Bu fırsatı mobilya alacak olanların değerlendirmesini bekliyoruz. Yüzde 10 ile 30 arasında açılış kampanyası indirimi var."dedi.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ