HESAP VERECEKLER

HESAP VERECEKLER

Gazetelerinden iftira attıkları masum insanlar Trakya Flaş Haber`de yayımlanan Abdulkadir Kıldıze ve Adem Çil ile ilgili haberlerin ardından mahkemeye gitmeye hazırlanıyor. FETÖ iftirası attıkları vatandaşlar dava açacak!

Trakya Flaş Haber`in yargılandığını ortaya çıkardığı Havadis Gazetesi sahibi Abdulkadir Kıldıze ve onun `FETÖ TİMİ` diye bir yazısında bahsettiği Kapaklı Gazetesi Sahibi Adem Çil hakkında iftira attıkları vatandaşlar mahkemeye gitmeye hazırlanıyor.

Trakya Flaş Haber`in cuma günü yayımlanan haberinin ardından cesaretlenen vatandaşlar, atılan iftiraların hesabını  sormak için yargıya müracaat edeceklerini söylediler.  FETÖ/PDY terör örgütüne üyeliği  tespit edilip, belirlenen Abdulkadir Kıldıze?nin bu hali ortaya çıkınca, mağdur ettikleri dava hazırlığına başladı. Gazetesi aracılığıyla kendisi gibi FETÖ terör örgütü ile bir intisabı bulunmayan ve haklarında hiçbir tahkikat bugüne kadar yapılmayan özellikle de AK Partili insanlara ?FETÖ?cü iftirası atan Abdulkadir Kıldıze`ye karşı önümüzdeki günlerde  dava açılması gündemde.  

Vatandaşlar, "Bunların böyle olduklarını bilmiyorduk. FETÖ organı ÇESİAD`a üye olmuş, bir de bizlere iftira atıyor. Bugüne kadar devletin adliyesini meşkul etmeyelim diye ses çıkarmadık. Ama artık bunlara dur deme zamanı."diye konuştular.



Anahtar Kelimeler: