Gündem

Gündem Haberleri

HESAP VERECEKLER

HESAP VERECEKLER

Gazetelerinden iftira attıkları masum insanlar Trakya Flaş Haber`de yayımlanan Abdulkadir Kıldıze ve Adem Çil ile ilgili haberlerin ardından mahkemeye gitmeye hazırlanıyor. FETÖ iftirası attıkları vatandaşlar dava açacak!

Trakya Flaş Haber`in yargılandığını ortaya çıkardığı Havadis Gazetesi sahibi Abdulkadir Kıldıze ve onun `FETÖ TİMİ` diye bir yazısında bahsettiği Kapaklı Gazetesi Sahibi Adem Çil hakkında iftira attıkları vatandaşlar mahkemeye gitmeye hazırlanıyor.

Trakya Flaş Haber`in cuma günü yayımlanan haberinin ardından cesaretlenen vatandaşlar, atılan iftiraların hesabını  sormak için yargıya müracaat edeceklerini söylediler.  FETÖ/PDY terör örgütüne üyeliği  tespit edilip, belirlenen Abdulkadir Kıldıze?nin bu hali ortaya çıkınca, mağdur ettikleri dava hazırlığına başladı. Gazetesi aracılığıyla kendisi gibi FETÖ terör örgütü ile bir intisabı bulunmayan ve haklarında hiçbir tahkikat bugüne kadar yapılmayan özellikle de AK Partili insanlara ?FETÖ?cü iftirası atan Abdulkadir Kıldıze`ye karşı önümüzdeki günlerde  dava açılması gündemde.  

Vatandaşlar, "Bunların böyle olduklarını bilmiyorduk. FETÖ organı ÇESİAD`a üye olmuş, bir de bizlere iftira atıyor. Bugüne kadar devletin adliyesini meşkul etmeyelim diye ses çıkarmadık. Ama artık bunlara dur deme zamanı."diye konuştular.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ