ÖĞRENCİLER ŞARKI VE TÜRKÜLERLE TEŞEKKÜR ETTİ

ÖĞRENCİLER ŞARKI VE TÜRKÜLERLE TEŞEKKÜR ETTİ

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğretmen ve veliler iftar yemeğinde bir araya geldi. İftarda Müzik Sınıfı`na enstrüman hediye eden Seval Çetin`e öğrenciler çaldıkları türkü ve şarkılarla teşekkür etti.

Son dönemlerde yaptığı bilimsel çalışma ve projeleriyle elde ettiği başarılarıyla Çerkezköy ve bölgenin dikkatini çeken Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, öğretmen ve velileri iftarda buluşturdu.

Okulun bahçesinde düzenleneni Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi İftar ve Dayanıma Gecesi`nde idareci, öğretmen ve veliler hem iftar etti hem de birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. İftar programında öğrenciler daha önce oluşturulan Müzik Sınıfı`na geçtiğimiz günlerde çeşitli enstrümanlar hediye eden Seval Çetin`e, bu enstrümanlarla çaldıkları türkü ve şarkılar ile teşekkür etti. Okulun hayırseveri Seval Çetin, öğrenci velileriyle tek tek ilgilenirken, iftar programına katıldıkları için de teşükkür etti.

KAYMAKAM ABBAN DA İFTARA KATILDI

Okulun iftar programına okulun hayırseveri Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı eşi Seval Çetin`in yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, eşi Vahide Abban ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de katıldı. Yemeğin ardından Okul Müdürü Fahrettin Karaman da düzenledikleri iftar programına katılan Kaymakam Atilla Selami Abban başta olmak üzere hayırsever Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin ile tüm davetlilere ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler:

BAYRAMDA 7 MİLYON 519 BİN 428 KİŞİ DEMİRYOLLARINI KULLANDI

ÇATIDA İPE DOLANAN KUŞU İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

KEŞAN’DA MİNİBÜSTEN DÜŞEN KİŞİ 16 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN ANIZ YANGINI YASAĞI

EDİRNE’DE TOPLU BALIK ÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI