Gündem

Gündem Haberleri

TENCERE DİBİN KARA...

TENCERE DİBİN KARA...

Trakya Flaş Haber`de Çerkezköy Belediye Personel A.Ş ile ilgili, `Yengeler A.Ş` başlığı ile haberimizin yayınlandığı gün, CHP Tekirdağ Milletvekili Parti Sözcüsü Faik Öztrak`ın paylaşımı, bu atasözünü hatırlattı!

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Tekirdağ Milletvekili olan Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, dün yaptığı paylaşımda AK Parti`yi yandaş ve akraba kayırmakla suçladı. Öztrak`ın paylaşım yaptığı aynı gün CHP`li Çerkezköy Belediyesi kuruluşu olan Personel A.Ş`ye yönetim kurulu yapılan isimler, yandaş ve akrabadan daha öte çıktı!

İŞTE ÖZTRAK`IN PAYLAŞIMI!

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, twitter hesabından dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda, "Ey milletim, Üniversite mezunu olup iş bulamayan 1 milyonun üzerinde gencimiz varken, Her beş gençten birisi işsizken, Atanamayan gencecik öğretmenlerimiz intihar ederken, Saray yandaşlarının ve onların akraba-i taallukatının Saraya danışman olarak doluşmasından memnun musun?" ifadelerine yer verdi.

YENGELER A.Ş`Yİ GÖRMEDİ Mİ?

Aynı gün, Trakya Flaş Haber`in yaptığı `Yengeler A.Ş` haberinde, Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş`nin üç yönetim kurulu üyesinden biri  CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı`nın eşi İlknur Camcı, diğeri CHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Birol Öztürk, üçüncü kişi ise yine CHP Çerkezköy eski İlçe Başkanlarından Metin Dönmez`in eşi Candan Dönmez`in olduğu ortaya çıkmıştı.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR