Tarih: 08.05.2021 14:13

BBP`Lİ FATİH DİLER ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında "Çocuklarımızı sabırlı,  şefkatli, adaletli ve merhametli gönül tezgâhında ilmek ilmek dokuyan, hayata hazırlayan, yılmadan yıkılmadan dimdik yürümelerini sağlayan annelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

9 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler şunları kaydetti:

HER GÜN ANNELERİMİZİN GÜNÜDÜR

Hz. Muhammet Mustafa peygamberimiz (s.a.v.) buyurmuştur ki,cennet annelerimizin ayakların altındadır. Ana gibi yar vatan gibi diyar bulunmaz. İnsanlığın ve dünyamızın  var olduğu günden itibaren kıyamete kadar tüm insanlığın çoğalma sebebi annelerimiz sadece 9 Mayıs`da değil her gün annelerimizin günüdür, sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan biricik annelerimizin, anne adayların Anneler Günü?nü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyorum, tüm annelerimizin  ellerinden öpüyorum. "

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Annelerimize, sevgimizi temsili olarak gösterdiğimiz sadece bu özel günde yürekleri daha da burkulan annesiz çocuklarımızı da özellikle hatırlatmak istiyorum. Yürekleri Anadolu toprakları kadar geniş ve Anadolu   kadar sıcak annelerimizin, onlara da en güzel şekilde anne sevgisini göstereceğine inanıyorum. Annelerimizden öğrendiğimiz gibi; her zaman, birbirimizi karşılıksız seven, destekleyen, huzur ve barış içerisinde yaşama iradesi gösteren bir toplum olarak hareket etmemizi temenni ediyorum. Bu duygularla, annelik hisleriyle toplumumuzu kucaklayan tüm kadınların, anneler, anne adayları gününü kutluyorum. "

MASKE, MESAFE VE HİJYEN...

Diler, mesajını bitirirken pandemi uyarısı yapmayı da ihmal etmeyerek, "Ahirete intikal eden tüm annelerimize aziz şehitlerimize ölmüşlerimize rahmet ve minnetle anıyorum,yoğun bakımda olan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum, dünyada ve ülkemizde devam eden covid 19 salgın virüs depremler afetler kazalar tüm insanlığı, canlıları rabbim  korusun. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —