Tarih: 19.03.2020 23:49

KORANAVİÜRÜS İLE MÜCADELE EDERKEN HAYVANLARI UNUTMADI

Facebook Twitter Linked-in

Çoğu insanın sokağa çıkmadığı şu günlerde sokakta yalnız kalan hayvanlarla ilgili duyarlılığını sürdüren BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler,  önemli bir hatırlatmada bulundu.

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMAYALIM

Koranavirüsü ve sokak hayvanları içerikli bir basın açıklaması yapan BBP Kapaklı İlçe  Başkanı Fatih Diler, "Çin`de başlayan dünyada hızla yayılan virüs dolayısıyla ülkemizde alınan tedbirler kapsamında, işyerleri, okulların geçici süre kapanması ve  vatandaşlarımızın soka çıkmama tedbirlerine uyması, hem devletimize hem de halkımıza karşı görevini yerine getirerek evlerinden dışarı çıkmaması önemli ancak sadece insanlar olarak sokak hayvanlarını da unutmamamız lazım. Her şeyi belediyelerden ya da birkaç duyarlı vatandaşlardan beklemeyelim. Sahipsiz sokak hayvanlarına su, mama, ilaç ihtiyacı her insanın sorunu olmalı. Hayvanlar Allah`ın sessiz kullarıdır. Her canlı eşit yaşam hakkına sahiptir. Biz insanlar olarak çöplerimizi dışarı atmaya veya markete alışverişe gittiğimiz de biraz su ve mama ya da yemek artıkları gibi mahallemizde bir kaba veya hayvanların bulunduğu yere bırakabiliriz."dedi.

Fatih Diler, Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları olarak güçlerinin yettiğince her zaman sokak hayvanlarına karşı duyarlı olduklarını belirterek her kesi bu konuda daha hassas olmaya davet etti.

HEP BİRLİKTE KORANAVİRÜSÜ ATLATACAĞIZ İNŞALLAH

Açıklamasını koronavirüs ile sürdüren Diler, "Şu an içinde bulunduğumuz korona virüsüne karşı mücadelemizde devletimizin ve yetkililerin talimatlarına uyarak hep birlikte duyarlı ve anlayışla karşılayarak bu süreyi emniyetli ve tedbirli olmamız daha iyi olacaktır.  Devletimizin ve sağlık çalışanları, belediyelerimiz, sağlık kuruluşlar, medya, basın, tv mensupların tüm vatandaşlarımızın korona virüsüne karşı mücadeleleri için çok teşekkür ederim. Hep birlikte en kısa sürede bu koranavirüsü atlatacağız İnşallah. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı, sabırlı ve anlayışlı olmaları, panik ve korku yapmamaları, sürekli kalabalık ortamlarda bulunmamaları , yetkilerin verdiği talimatlara uymaları gerekmektedir. Hepimiz bu tavsiyelere uyalım. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet diler hasta olan vatandaşlarımıza da Allah`tan acil şifalar dilerim."diye konuştu.

TOPLU FAALİYETLER DURDURULDU

Diler, sözlerini Türkiye genelinde BBP olarak hem genel merkez hem de il, ilçe yönetimleri olarak teşkilatlarda koronavirüs tedbirlerini azami düzeyde aldıklarını anlatarak, "Genel Başkanımız Mustafa Destici ve MYK yönetim kararı ile il, ilçelerde ocaklarımızda toplantı ve etkinlikler gibi faaliyetler ikinci bir emre kadar durdurulmuştur."dedi.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —