MEMLEKET PARTİSİ KAPAKLI İLÇE BAŞKANI FATOŞ İŞBİLİR OLDU

MEMLEKET PARTİSİ KAPAKLI İLÇE BAŞKANI FATOŞ İŞBİLİR OLDU

Memleket Partisi Kapaklı İlçesi 1. Olağan Kongresini yaptı. Kongrede, Kapaklı İlçe Başkanı Fatoş İşbilir oldu.

Memleket Partisi Kapaklı İlçesi 1. Olağan Kongresini yaptı.  İlçe Teşkilat binasında  yapılan kongrede üyelerin tamamının  oylarını alarak Memleket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatoş İşbilir oldu.

Memleket Partisi  Kapaklı ilçesi 1. Olağan Kongresi, Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin?nin de katılımıyla   ilçe teşkilat binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı?nın okunmasının ardından yapıldı.

Olağan kongrede konuşan Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin, ?Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ün dediği gibi çok çalışarak başardık. Kısa zaman zarfında örgütlenen tek partiyiz. Daha çok yürüyecek yolumuz var. Biz bu yolda kadınlarımız, gençlerimizle beraber çok çalışarak başaracağız. Çocuklarımız için hep birlikte çalışmalıyız. Bir partide taban varsa, örgütçülük ruhu varsa o parti mutlaka başarılı olur. Fatoş başkan ve örgütümüzle birlikte yan yana omuz omuza çalışacağız.? dedi.

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Küçükçetin?nin konuşmasının ardından üyeler oy kullandı. Üyelerin oylarının tamamını alan Fatoş İşbilir Memleket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı oldu.

Memleket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatoş İşbilir, yaptığı konuşmada; ?Bana layık görülen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğim. Üyelere çok teşekkür ederim. Çok çalışarak kadınlarımız, çocuklarımız, yarınlarımız için kazanacağız. Bunu gençler ve biz kadınlar başaracağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yorulmadan üşenmeden çalışacağız.?dedi.

 

.  



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR