İŞÇİLER SAĞLIK ÇALIŞANLARINA `EMEĞİNE SAĞLIK` DEDİ

İŞÇİLER SAĞLIK ÇALIŞANLARINA `EMEĞİNE SAĞLIK` DEDİ

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi`ne bağlı fabrikalardaki işçiler sağlık çalışanlarına `Emeğine sağlık` diyerek alkışlarla destek verdi.

Tüm dünyayı saran Koronavirüs (Covid 19) salgının ardından `Evde kal` kampanyası başlatılırken, buna sağlık çalışanlarından ilk destek gelmişti. Sağlıkçıların başlattığı kampanya yayılarak vatandaşlardan da sağlık çalışanlarına destek geldi. Kampanya Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ise fabrikalardaki üyeleriyle destek verdi.

Sağlık çalışanlarının "Biz sizin için buradayız, sen de bizim için evinde kal" sözlerinin ardından tüm Türkiye`den `Alkış` gelmişti. Sağlık çalışanlarının bu fedakarlığına karşı verilen desteğe Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ise, fabrikalardan katkıda bulundu. Dün gece 21.00`da ÇOSB içerisindeki TMS üyelerinin çalıştığı tüm fabrikalarda işçiler sağlık çalışanlarına `alkışlarla` destek verdi.

İŞÇİLERDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ALKIŞLI DESTEK

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, yaptığı çağrıyla üyelerine "Dün tüm sokaklarda başlayan sağlık emekçilerine destek eylemini biz de bugün metal fabrikalarına taşıyoruz. Saat 21:00`da sağlık emekçilerine çekeceğimiz videoları #EmeğineSağlık etiketi ile paylaşıp destekliyoruz." çağrısında bulunmuştu. Gece vardiyasındaki tüm TMS üyesi fabrika işçileri mesai arasında "Sağlık çalışanlarımızın emeğine sağlık" diyerek alkışlarla destek verdi.

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR