KAYMAKAM ABBAN OKULLAR VE SERVİS ARAÇLARINI DENETLEDİ

KAYMAKAM ABBAN OKULLAR VE SERVİS ARAÇLARINI DENETLEDİ

Korona virüs tedbirleri kapsamında Çerkezköy`de Kaymakam Atilla Selami Abban öncülüğündeki ekipler okul ve öğrenci servis araçlarında denetimlerde bulundu.

İçişleri Bakanlığımızca yayınlanan ?Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri? konulu genelge kapsamında Çerkezköy Kaymakamlığı koordinesinde oluşturulan ekipler bugün yeme-içme yerleri, şehir içi toplu ulaşım araçları dışında okullar (yemekhane ve kantinler dahil) ve okul servis araçlarını denetlendi. Ekiplere Kaymakam Atilla Selami Abban öncülük etti.

Çerkezköy`de okul ve okul servisleri korona virüs tedbirleri bakımından denetlendi. Yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte servislerle okullarına ulaşım sağlayan öğrenciler için, okul servislerinde alınması gereken önlemler, yaşanan salgın süreci nedeniyle arttırıldığı bildirildi. Kaymakam Atilla Selami Abban`ın da katıldığı denetimlerde,  okul servislerinde, hijyen, araç kapasitesi ve salgın şartlarına uygun öğrenci sayısı ile maske ve benzeri konularla ilgili kapsamlı (tematik) denetim yapılarak, şartlar yerinde incelendi.

19-25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek denetimlerde; yeme-içme yerleri ile şehir içi toplu ulaşım araçlarına yönelik denetimler, haftanın her gününü kapsayacak şekilde sürdürüleceği bildirildi.



Anahtar Kelimeler: