KEŞFET İÇLİ KÖFTE, MANTI VE EV YEMEKLERİ SALONU HİZMETE AÇILDI

KEŞFET  İÇLİ KÖFTE, MANTI VE EV YEMEKLERİ  SALONU HİZMETE AÇILDI

Ev yemeklerine yeni bir lezzet katmayı hedefleyen Nurdan Karakuş, ?Evde nasıl yemek yaparken kendimize, çocuklarımıza özen gösteriyorsak, müşterilerimize o şekilde özen gösteriyoruz? dedi.

Çerkezköy`de yeni hizmete giren Keşfet İçli Köfte, Mantı ve Ev Yemekleri`nin işletme sahibi Nurdan Karakuş,?Evde nasıl yemek yaparken kendimize, çocuklarımıza özen gösteriyorsak, müşterilerimize o şekilde özen gösteriyoruz? dedi.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Erdinç Duran Sokak Numara 11`de hizmet veren Keşfet İçli Köfte, Mantı ve Ev Yemekleri sahibi Nurdan Karakuş, ev yemeklerine yeni bir lezzet katmak istiyor. Kısa bir süre önce hizmete giren işletmesiyle müşterilerini ağırlamaya başlayan Karakuş, ?Yaptığım yemekler gerek ailem gerekse dostlarım tarafından hep beğenilerek yeniliyordu. Ben ev hanımıydım. Çalışma hayatım olmadı. Son zamanlarda kadın girişimcileri gördükçe cesaret edip bende yapabilirim dedim. Bana eşim ve çocuklarım destek olup cesaret verince dükkânımızı hizmete açtık. İş yerimizde oğlumla beraber hizmet vereceğiz. Evde nasıl, eşime, çocuklarıma yemek yaparken özen gösteriyorsam burada müşterilerimize o şekilde özen gösteriyorum. Kaliteli malzeme kullanmaya çalışıyorum. Her şeyin doğalını ve en iyisini seçiyorum. El lezzetim var. Sipariş ile mumbarda yapıyorum. İşletmemizde içli köfte, yaprak sarması, kuru fasulye, tatlılar, özellikle çalışan hanımlarını işi kolaylaştıracak sipariş yemekleri yapıyorum.? dedi.

Hem cinslerine mesaj vermek isteyen Keşfet Ev Yemekleri işletme sahibi Nurdan Karakuş,  "Yapmak istediğiniz işte cesur olun. İsterseniz başaramayacağınız iş yok. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen kadınlar, iş hayatına dâhil olun. Gayeniz sadece para kazanmak olmasın, severek isteyerek çalışırsanız başarılı olursunuz? diye konuştu.

 

Keşfet İçli Köfte Mantı ve Ev Yemekleri

Sipariş Hattı: 0543 732 90 11

 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?