İYİ PARTİLİ ÇETİN: ?KİMSENİN VATANDAŞLARIMIZI TEHLİKEYE ATMA LÜKSÜ YOKTUR?

İYİ PARTİLİ ÇETİN: ?KİMSENİN VATANDAŞLARIMIZI TEHLİKEYE ATMA LÜKSÜ YOKTUR?

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ?Korona Virüs salgınının en yoğun olduğu bu dönemde Ak Parti kongresinde maske kuralları, sosyal mesafe kurallarına uyulmuyor. Çok fazla insan bir arada? dedi.

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ?Korona Virüs salgınının en yoğun olduğu bu dönemde Ak Parti kongresinde maske kuralları, sosyal mesafe kurallarına uyulmuyor. Çok fazla insan bir arada.? dedi.

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Ak Parti kongresine katılmak için Ankara?ya giden Ak Parti Kapaklı heyetinin karantinaya alınması gerektiğini söyledi.

TV kanallarından izlediğimiz ve halktan gelen tepkilere vurgu yapan Başkan Çetin yaptığı açıklamada; "Kimin nerde olduğu nereye gittiği hiç önemli değil. COVİD-19 vakalarının artmakta olduğu Kapaklımızdan bu kongreye gidilmiş midir? Kaç kişi gitmiştir ve gerekli ne gibi tedbirler alınmıştır. Kapaklı`ya dönüşte karantina uygulanacak mıdır? Covid-19 salgın yayılımının en yoğun olduğu bir dönemde medya kanallarından takip edebildiğimiz kadarı ile ve halkımızdan gelen tepkiler ile ilgili Ak Parti kongresinde sosyal mesafe, maske kurallarına uyulmuyor. Bulunması gereken kişiden çok fazla insan bir arada. Kapaklımızdan kongreye  katılanların, olası salgın bulaşlarını en aza indirmek için 10 gün süre ile karantinaya alınması gerekli olduğu kanaatindeyim.? dedi.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK